Stars Collection - 2019

”Rafinament cu o doză de întrăzneală ar fi expresia potrivită pentru a descrie colecțiile vestimentare ale următorului designer. Cunoscută, atât la nivel național, cât și internațional, Alexandra Calafeteanu, încurajează prin ținutele sale alegerea unor itemuri care nu doar să arate impecabil, dar și să te facă să te simți confortabil. 

Începuturile sale artistice ne transpun tocmai în copilăria designerului, când a urmat școala de arte și a continuat cu absolvirea liceului de arte, la secția de pictură. Și-a încheiat studiile cu cele universitare, absolvind specializarea Design Vestimentar a Universității Naționale de Artă din București și, apoi, masteratul în design vestimentar și pedagogia artei. 

„Ești ceea ce porți”, este motto-ul designerului încă de când a început să cocheteze cu moda, de la paisprezece ani. De altfel, acesta îi definește colecțiile, iar hainele pe care le creează „îl fac pe om”. Femeia care îi poartă ținutele este misterioasă, atrăgătoare și nonconformistă. Iar prin fiecare colecție, Alexandra dorește să ilustreze aceste atribute definitorii. Ultima sa colecție este intitulată sugestiv „STARS”.

 

Cumpara acum