“ESTI CEEA CE PORTI.”
               Incep cu pasiunea mea pentru desen, pentru pictură, pe care am incercat să o cultiv inca din copilarie, fiind eleva şi absolventa unui liceu de arte plastice. Mi s-a părut normal să nu abandonez acest domeniu, design-ul vestimentar fiind o continuare fireasca a pasiunii din copilarie şi nu numai.
Există o interdependență între toate formele de exprimare artistică, iar designul vestimentar nu face excepție de la această regulă. In modă e nevoie de simţul culorii ca in pictură, de aprecierea volumului şi a formei ca in sculptura, ajungi chiar regizor si scenograf cand îţi găndeşti prezentările.
               Am absolvit Universitatea Nationala de Arte, Bucuresti, sectia design vestimentar, urmand apoi masterul in design vestimentar si pedagogia artei.
De peste zece ani, ideile, schitele, materialele textile prind viata in propriul atelier si in prezent sunt fashion editor la revista Avantaje, ce apartine trustului de presa Ringier. Lucrez din 2006 ca stilist si fashion editor la diverse publicatii glossy, fiecare sedinta foto sau persoana intalnita in acest timp a fost pentru mine, o reala inspiratie. 
             Stilul trebuie conturat de la inceput. Am mers dintotdeauna pe un clasicism combinat cu elemente noi, cred eu, un stil rafinat, purtabil dar totodata unul indraznet. Ma gandesc intotdeauna la comoditatea si utilitatea hainelor. 
De la rochiile de mireasa, rochiile de seara, tinutele de scena ale artistilor pe care le confectionam, la fustele si pantalonii office, toate sunt creionate, gandite si create dupa nevoile clientului.
Totodata femeia careia ma adresez este misterioasa, atragatoare, nonconformista. 
                Bun venit in lumea mea!