Wo / Man Collection

Colecția capsulă de inspirație masculină Wo | Man a fost prezentată in doua orase ale modei, din Romania. Bucuresti si Iasi.

 ”Aceasta pune în valoare întălnirea inedită dintre o femeie și un bărbat. Cele două stiluri se întrepătrund, femeia preluând din atitudinea bărbatului, păstrându-și însă în același timp feminitatea și senzualitatea. Prin liniile simple, clasice, ținutele capătă eleganță, oferindu-i doamnei rolul principal în jocul de putere și seducție. Combinațiile de tafta cu stofă în carouri, de mătase cu neopren, nuanțele de roz intens cu alb, albastru cu dungi verticale și turquoise cu alb au conturat viziunea completă și inedită asupra femeii puternice care își păstrează grația și delicatețea în ținutele office. Alexandra Calafeteanu a pus față în față simplitatea cu abordarea sofisticată.”

În Wo | Man, cele două sexe se întâlnesc la mijloc de drum, contopindu-se într-o fuziune de culori și stiluri distincte: neutre, suave, puternice. Femeia ajunge astfel acolo unde și-a dorit dintotdeauna: în brațele armoniei și pe treapta cea mai înaltă a încrederii în sine. Împrumutând cu eleganță elemente masculine, Alexandra Calafeteanu a redefinit prin Wo | Man femeia anticipată de Coco Chanel și Marlene Dietrich, promotoarele stilului androgin.”

 

Cumpara acum